Values of The City

Werken bij The City is een gave en leerzame belevenis. Niet voor niets staat de onderlinge gezelligheid en de werksfeer bij ons op nummer 1. De mate van vrijheid en verantwoordelijkheid binnen The City zorgen ervoor dat iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Daarnaast bieden we alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Werken bij The City is te omschrijven door vier kernwaarden. Deze lichten we hieronder toe:

Diversiteit

Binnen The City is er sprake van veel diversiteit. Dit gaat niet alleen over de diversiteit binnen de City Builders zelf, maar zeker wat betreft de werkzaamheden. Daarnaast zien we grote verschillen in de gasten die wij mogen ontvangen. Eén ding staat bij ons als een paal boven water: wij ontvangen iedereen met open armen!

Gezelligheid

Binnen The City heerst gezelligheid. Gezelligheid tussen alle werknemers, waarbij er ruimte genoeg is een goed gesprek aan te gaan of je collega’s eens goed in de maling te nemen. Zonder plezier komen we nergens, waardoor we altijd weer benieuwd zijn naar jouw verhalen van het afgelopen weekend.

Vertrouwen

Een City Builder neemt verantwoording en zorgt ervoor dat je op elkaar kunt bouwen. Daarin is het onderlinge vertrouwen heel belangrijk, omdat we iedere dag klaarstaan voor onze bezoekers.

Betrokkenheid

De betrokkenheid naar elkaar is bij ons van groot belang, waarbij het respect naar elkaar altijd aanwezig is. Vraag eens even hoe het écht met iemand gaat. Of zit de ander eens goed dwars door te vragen naar de laatste uitslagen van Ajax of Feyenoord.

‘Ik vind The City een fijne ruimte hebben om in te werken met daarbij prettige werktijden. Zowel doordeweeks als tijdens avonden.’