City Builders

Ze zeggen wel eens dat het de inwoners zijn die de stad maken. In het geval van The City gaat dit om onze geweldige en veelzijdige City Builders. De City Builders zijn de werknemers bij The City die zich dagelijks inzetten om gasten van een onvergetelijke dag te voorzien. En daar kan jij deel van gaan uitmaken.

Werken in een
unieke omgeving

Als jij komt werken bij The City, dan ben je in ieder geval verzekerd van een aantal fantastische voordelen in vergelijking met andere werkplekken. Wat te denken van de unieke omgeving waarin je jezelf tijdens jouw werkdag in bevindt? Lees verder om de andere voordelen te ontdekken!

“City Builders zijn leergierig en willen zich met meerdere dingen bezig houden.”

Een veelzijdige baan

Daarnaast voer jij als City Builder verschillende werkzaamheden uit, waardoor het werk altijd veelzijdig blijft. Zo komt het voor dat je overdag diverse taken uitvoert als barmedewerker, terwijl je ’s avonds een groep begeleidt tijdens de activiteiten.

Binnen de lijntjes
werken op jouw manier

Bij The City ervaar je vrijheid en verantwoordelijkheid. Je kunt volledig jezelf zijn en bepaalde werkzaamheden op jouw eigen manier binnen de lijntjes uitvoeren. Daarnaast werk je ook in de weekenden, zodat je buiten maandag t/m vrijdag geld kunt blijven verdienen.

Het leren kennen
van nieuwe mensen

Tot slot leer jij bij The City veel mensen kennen, aangezien je regelmatig met verschillende mensen werkt. Iedereen gaat respectvol met elkaar om, waardoor er sprake is van een open en fijne sfeer.

City Builder Talks

Wie kan er nu beter vertellen over de ervaringen bij The City dan de City Builders zelf? Daarom laten we per rol aantal van onze toppers aan het woord, zodat jij een indruk hebt van wat werken bij The City inhoudt.

Bedrijfsleidster:

“Het leukste aan werken bij The City vind ik het gevarieerde werk. Ik vind dat heel belangrijk. Daarbij is de gezelligheid top, aangezien we hele leuke collega’s om ons heen hebben. Er wordt bijzonder veel gelachen en dat vind ik belangrijk.”

“Iedereen bij The City is flexibel. De medewerkers zijn leergierig en willen zich allemaal met meerdere dingen bemoeien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de bar en de kassa.”

“Alles aan The City is nieuw, modern en leuk. Het is gewoon leuk om hier te zitten. Het is fris en ik ben trots om hier te mogen werken. Daarnaast vind ik het leuke aan The City dat het divers is voor iedereen. Of het nu gaat om een oma of een kind van 12!”

Horeca- en entertainment
medewerker:

“Er is veel afwisseling binnen de werkzaamheden bij The City. De ene keer begeleid ik mensen naar de bowlingbaan, waarna ik later het lasergamen aan een nieuwe groep aan het uitleggen ben. Weer een moment later heb ik de leiding over een kinderfeestje. Het is niet een échte horecazaak en dat vind ik wel fijn. Daarnaast heb je qua kennis over eten niet al te veel nodig, aangezien het vooral om pizza gaat.”

“The City is een fijne ruimte hebben om in te werken met prettige werktijden. Zowel doordeweeks als tijdens avonden. Er heerst een fijne werksfeer met gezellige mensen. Voor mij telt dat wel voor 50% mee. Daarbij zijn het voornamelijk de collega’s die het werk zo leuk maken!”

Assistent bedrijfsleidster:

“Je moet wel een beetje gastvrijheid in je hebben. Geen ervaring in de horeca is geen probleem. Wel ben je constant met andere mensen bezig. Doordat er zoveel verschillende baantjes zijn, is er voor iedereen wel wat wils.”

“Iedereen binnen The City kan het met elkaar vinden. Dat vind ik gaaf om te zien. Als iemand aangeeft dat het even niet gaat, dan wordt die persoon netjes en veilig opgevangen. Ik vind het belangrijk dat we een team hebben waar we op kunnen bouwen en dat het ook naar de zin heeft. Je besteedt immers toch veel tijd en energie aan werk.”

‘De gezelligheid is top, aangezien we hele leuke collega’s om ons heen hebben. Er wordt bijzonder veel gelachen en dat vind ik belangrijk!’

Life of a City Builder

Werken bij The City betekent het verrichten van diverse werkzaamheden die perfect bij jou passen. Het komt regelmatig voor dat je veel verschillende werkzaamheden uitvoert op een dag.

Een veelzijdige baan als City Builder

Zo ontvang je het ene moment een kinderfeest, waarna je niet veel later een groep begeleidt richting het bowlen of lasergamen. En voor je het door hebt sta je pizza’s te serveren in de PizzaBar. Uiteraard bespreken we welke werkzaamheden het beste bij jou passen en waar jij jezelf prettig bij voelt.

Een fijne werksfeer

Naast de werkzaamheden vinden wij het van belang dat jij je op jouw gemak voelt. Door het creëren van een veilige werkomgeving streven wij ernaar dat iedereen zonder moeite aan de bel trekt als er iets niet naar wens is. Naast de gezelligheid en de lol, streven wij ernaar dat we elkaar helpen en daarbij van elkaar kunnen leren.

Werk dat bij je past

Om het werk voor iedereen leuk te houden, streven we ernaar zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden aan te bieden. Uiteraard zijn dit wel werkzaamheden die bij jou passen en waar je achter staat.

Iedereen in zijn of
haar eigen kracht

Kan jij pizza’s bakken als de beste, maar hou je er niet van om voor groepen te staan en hen toe te spreken? Dan is het bij The City mogelijk dat je puur en alleen als pizzabakker aan de slag gaat. We proberen met ons geweldige team een dusdanige werksfeer neer te zetten, zodat iedereen in zijn krachten kom te staan.