Vacature

Spoelkeuken

Als spoeler heb je de taak om het gebruikte servies van onze bezoekers en de gebruiksvoorwerpen uit de keuken af te wassen. Tijdens het afwassen wordt er gebruikt gemaakt van gespecialiseerde vaatwasmachines die ook schoongemaakt en onderhouden moeten worden. Deze baan is een makkelijke manier om een centje naast je studie te verdienen. Last but not least, kom je in een gezellig en hecht team terecht én werk je op fantastische locatie.

Wie zijn wij?

The City is het grootste all-in-one entertainmentcentrum van Zuid-Holland. In ons unieke filmdecor bieden wij waanzinnige en spectaculaire activiteiten voor elke groep en aangelegenheid. Bezoekers kunnen toffe activiteiten spelen, zoals minigolf op The Happy Highway of een potje lasergamen in The Gas Station. Daarnaast kunnen de Citizens ook genieten van de lekkerste aperitivo’s, pizza’s en lasagnes in de grote PizzaBar.

“Eten, gezellige sfeer, soms blijven we ook lekker borrelen. Stel je sluit en alles is klaar, dan blijven we soms nog een paar uurtjes hangen.”

Wij zoeken in jou:

  • Zorgvuldig. Het servies en de vaatwasmachines zijn kwetsbaar, daarom verwachten we dat je voorzichtig omgaat met de spullen.
  • Flexibel. Je bent ook inzetbaar tijdens feestdagen en in weekenden.

Dit kan je verwachten:

  • Een bovengemiddeld uurloon dat kan stijgen wanneer je goed presteert.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of jaar bij ons werkt.
  • Werken op een spetterende locatie. The City is een het grootste entertainment center in Zuid-Holland met aankleding als een uniek filmdecor.
  • Leuke teamuitjes en borrels. Zo organiseren wij verschillende borrels in het jaar en blijven we vaak na werk nog even hangen om elkaar een drankje te doen.
  • Een divers en gezellig team dat voor elkaar klaarstaat!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatie naar: